برنج مخلوط با کدو سبز و گوجه فرنگی

سرویس سلامت جوان ایرانی:

برنج مخلوط با کدو سبز و گوجه فرنگی - تصویر 1
مواد مورد نیاز برای یک نفر
آب یا عصاره سبزیجات3و نیم پیمانه
آب گوجه فرنگی 1/2فنجان
روغن زیتون1قاشق غذاخوری
موسیر5عدد، کاملاً خرد شده
کدوسبز4عدد متوسط، خرد شده
برنج قهوه ای1و1/3پیمانه
گوجه فرنگی4عدد، کاملاً خرد شده
جعفری تازه1/2پیمانه، کاملاً خرد شده
مرزه خشک شده(یا تازه)1/2پیمانه
پنیر پارمسان2قاشق غذاخوری،رنده شده
فلفل سیاه تازه 1/4قاشق غذاخوری،آسیاب شده
جعفری تازه خرد شده جهت تزیین به میزان دلخواه

طرز تهیه

1.در یک ماهی تابه متوسط، عصاره سبزیجات و آب گوجه فرنگی را مخلوط کرده و با درجه حرات کم تا زمان جوش آمدن حرارت دهید.

2. در یک تابه نچسب روغن را حرارت دهید. موسیرها را تازمان نرم شدن تفت دهید، حدود 2 دقیقه. کدوسبز را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید تا کدوسبزها نیز نرم شوند، در حدود 5 دقیقه دیگر. برنج را بیافزایید، تفت دهید ، حدود 1 دقیقه.

3. یک پیمانه ازمخلوط آب سبزیجات تهیه شده، گوجه فرنگی ها، جعفری، و مرزه را اضافه کرده، به پختن تا زمان کشیدن شدن آب آن ادامه دهید. به اضافه کردن مابقی مخلوط آب سبزیجات ادامه داده، هر بار 2/1فنجان ، بعد از هربار کشیدن شدن آب غذا. کل زمان پخت بایستی در حدود 30-25 دقیقه باشد. پنیر و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید؛این غذا باید فوراً سرو شود. برای تزیین روی آن جعفری بپاشید.

ارزش غذائی برای یک نفر
انرژی (کالری)368
کربوهیدرات (گرم)69گرم
پروتئین (گرم)11گرم
چربی (گرم)5گرم
اسیدهای چرب اشباع1گرم
چربی ترانس0گرم
سدیم412میلی گرم
فیبر 4گرم
کلسیم105میلی گرم

منبع: رژیم نوین آنلاین
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه